Etiquetes

dijous, 11 de maig del 2017

NOMS PROPIS PER RECORDAR: ORIOL MITJÀ


Sense gairebé voler-ho s'enganxen a la nostra memòria noms de personatges "populars "que sovint no tenen més mèrit que haver sortit als mitjans de comunicació per qüestions sense cap o amb molt poc valor o transcendència.

En canvi, sentim un nom com el d'aquest jove metge extraordinari que des de fa uns anys està desenvolupant la seva feina d'investigació i de guarició lluny de casa seva, a un lloc on els ciutadans del primer món apenes sabem situar en el mapa i que, per descomptat no sentim, en general, empatia per la gent que hi viu, i no en sabem quasi res.

Vaig veure per televisió i per casualitat l'entrevista que li han fet fa poc. Realment em va impressionar  el que fa i el que explica. Espero que el seu nom no s'esborri del meu cap i desplaci altres dades de personatges que hi han entrat sense permís.

Si voleu veure l'entrevista, aquí teniu el Clik

1 comentari:

Sara ha dit...

Qué bonito Ramón, pienso tantas veces como tú...hay tantas, tantas personas que entran en nuestras mentes sin permiso...qué bonito tu deseo...que jamás se borre de tu memoria este nombre y desplace otros datos de personajes que han entrado sin permiso.
Entrada preciosa y personaje chapó.
Mi abrazotedecisivo a ambos